top of page

Chocoholic

Juul is verslaafd aan chocolade. Ze ontbijt met chocolademelk, poetst haar tanden met chocoladepasta en kan niet zonder 5 groene M&M’s voor het slapen gaan. Dan verschijnt er een vreselijk nieuwsbericht, de chocolade raakt op!
Met grote vastberadenheid stort Juul zich in een avontuur om alle overgebleven chocolade te redden. Maar waar is het verstopt en wie zorgt ervoor dat het weer in de winkel komt? Dankzij Tony Chocolonely & Het Verkade Meisje ontdekt ze het echte probleem. Is Juul nog op tijd om een ramp te voorkomen en de chocolade te redden?

 

Over(h)eerlijk!

Chocoholic is een interactieve voorstelling waarin het publiek op een humoristische en fantasierijke manier mee wordt genomen op ontdekkingsreis. Door de avonturen van Juul ervaart het publiek het verschil tussen gangbare en Fairtrade handel.

 

De voorstelling laat het publiek realiseren dat je als consument een bijdrage kunt leveren aan eerlijke handel, door bewuste keuzes te maken. De combinatie van beleven (theater), informeren (nagesprek) en activeren (zelf een heldenactie bedenken op school), maakt dat kinderen meer bewust in de wereld staan en leren om verder te kijken dan hun eigen omgeving. 

Schermafbeelding%202015-09-04%20om%2014.

Basisonderwijs

Groep 6/7/8

bottom of page